Автор Тема: Много ми трябват материали от печата (вестниците) в периода.  (Прочетена 5135 пъти)

Неактивен Nasko

• Новодошъл
  • Публикации: 1
  • Респект: 0
Та.. ето за какво трябва да намеря материали..
Печата(вестниците,пресата) през периода 1950 - 1960 г. , за някоя от големите кризи в международните отношения. Обърнете внимание на езика. Какъв е "образът на врага"?
Мноооого мерси на отзовалите се !!!

Неактивен emilia_n

• Академик
  • Публикации: 238
  • Респект: 6
    • Ел. поща
Много ми трябват материали от печата (вест
« Отговор #1 -: Януари 01, 1970, 02:00:00 »
Във всяка една библиотека има фонд хранилище и отдел, който е свързан с пресата. На теб ти трябва вестиците " Работническо дело", " Труд " и " Отечествен фронт ". Тези помня аз. Освен това има и един руски вестник, койта съществува и днес. Това е вестник " Правда". Има и други, но в момента не сещам. Ако намериш тези ще са ти от  голяма полза. Обърни внимание и на вестник " Стършел ". Има и няколко списания, но вестниците ще ти послужат повече.
Успех
 :D  :D  :D
« Последна редакция: Февруари 15, 2012, 09:13:27 от emilia_n »

Anonymous

• Гост
:idea: ВСЕ пак заповядай в националноисторическия музей в Бояна.

БГ История не носи отговорност за достоверността на публикуваните материали. Целта на проекта е да популяризира историята като наука и в частност българската история. Ако някой види авторски свой материал, публикуван в сайта без да бъде упоменат източника, моля, нека се свърже с администраторите на сайта.