Автор Тема: Нека спрем-просто не си струва!  (Прочетена 44804 пъти)

Неактивен бугарашъ

• Академик
  • Публикации: 247
  • Респект: 27
    • Ел. поща
Нека спрем-просто не си струва!
« -: Август 21, 2007, 21:37:10 »
Хора,живея от повече от 5 години в Испания и  наскоро ми се прииска да си запиша малко нашенска музика(македонска).Търсейки подходящи сайтове попаднах на невероятни места!Със сигурност и Вие сте попадали на подобни МАКЕДОНСКИ средища на зомбирани олигофрени.Човек трудно може да повярва,че идиотизмът е превърнат в държавна цел.Жалкото е,че ни употребяват за сапун и с нас си мият з....ниците.Жалко е наистина,но и те самите са жалки-с промити мозъчета и слепи очи...
Нека приемем,че са душевоболни и да не им обръщаме нимание.Те са плод на държавната им политика и едва ли няколко души от форумите могат да се преборят с средствата им за масова манипулация.Оставете ги сами с дребната им държавица,с крадената история,с взетите назаем герои,с измамата,в която живеят.Нека с мислят,че са центъра на света и ,че Луната е изконна македонска земя.Нека си мислят,че не са били една от най-затънтените български провинции.Лъжейки само себе си ,че са велики (защото никой друг не им се връзва) си милят,че ще уплашат шиптърите.Ще дойде денят,в който ще си спомнят,че са по-чисти българи и от тебе,и от мене,ама ще е късно...Нека ги оставим да се давят в собствените си л...на-просто не си струва-нито нервите,нито загубеното време.Не ножеш да убедиш идиот,че бялото не е черно...
          ...ПРОСТО НЕ СИ СТРУВА!!!!
Всички хора са произлезли от маймуните,а македонците-от българите!

Неактивен T.Jonchev

• Модератор
  • Академик
  • Публикации: 437
  • Респект: 17
    • Ел. поща
Re: Нека спрем-просто не си струва!
« Отговор #1 -: Август 22, 2007, 13:18:15 »
Ами да, тъкмо така е - за съжаление.

Неактивен zaharisa

• Редовен
  • *
  • Публикации: 12
  • Респект: 1
    • Ел. поща
« Отговор #2 -: Декември 05, 2007, 19:27:37 »
 То е защото, не се обиждайте , господа, но не сте се научили културно да спорите. Всеки човек си има мнение- не може да обиждаш всеки, който не е съгласен с твоето мнение, колкото и абсурдно да ти изглежда то. Но като обясниш на човека разумно, и с доводи- къде греши, той, ако е човек, а не говедо- ще те изслуша, ще помисли и ще реши за себе си. А ако ти после пак помислиш, проявиш търпение и изпипаш доводите си  -  може пък и  да го убедиш .

Но това става с доводи, и най-вече с търпение, а не с обиди. А най-много търпение трябва с македонците, защото кръвта им лесно кипва.. Така че господа - грешите, според мен- с липсата на търпение. Аз за съжаление нямам достатъчно знания, за да изпипам доводите си... и образование, за да намирам верните източници, но смятам да променя това в скоро време. Стискайте ми палци да се изуча добре.. (тази година ще карам кандидатстуденстките изпити :)) и успея да науча поне един македонец откъде са корените му.
"..Настане вечер, месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен,
гора зашуми, вятър повее-
Балканът пее хайдушка песен!..."

Христо  Ботев

Неактивен metonaidenov

• Знаещ
  • Публикации: 134
  • Респект: 10
« Отговор #3 -: Декември 05, 2007, 23:53:25 »
Цитат
и успея да науча поне един македонец откъде са корените му.

Желая ти успех...ама едва ли  :) След дъжд качулка, както се казва! За формирането на една нация трябват две поколения, които май в случая вече са налице. А и засега, доколкото знам, няма засвидетелстван обратен процес на "връщане към корените си"; национализмите за добро или лошо само се множат, а не се редуцират. И едва ли нам е писано да създадем прецедент...
=Животът, що е то? - епидемия, предавана по полов път==

Неактивен zaharisa

• Редовен
  • *
  • Публикации: 12
  • Респект: 1
    • Ел. поща
« Отговор #4 -: Декември 06, 2007, 09:25:34 »
Желая ти успех...ама едва ли  :) След дъжд качулка, както се казва! За формирането на една нация трябват две поколения, които май в случая вече са налице. А и засега, доколкото знам, няма засвидетелстван обратен процес на "връщане към корените си"; национализмите за добро или лошо само се множат, а не се редуцират. И едва ли нам е писано да създадем прецедент...

Благодаря :)
Днес се убедих, че няма нищо невъзможно. С доводите и търпението си убедих един човек в нещо, обратно на това, в което вярваше. И сега той търси своите отговори. Не беше по македонския въпрос , но ме обнадеждава :)

П.С. С 2 поколения -те вече са нация. Аз искам само да им върна корените - а на нас, българите- открадната история. За повече само мога да се надявам :)

"..Настане вечер, месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен,
гора зашуми, вятър повее-
Балканът пее хайдушка песен!..."

Христо  Ботев

Неактивен vekil

• Академик
  • Публикации: 926
  • Респект: 29
    • Ел. поща
« Отговор #5 -: Март 27, 2008, 23:56:02 »
Захарица това са бетонирани(в главите) становища които не търсят дискусия а масирана пропаганда на принципа спор без арбитри със много страници текст.Ако започнеш да оборваш пункт по пункт със цитати то трябва да си зарежа печелившия бизнес и да се превърна в неврастеник с треперещи пръсти.Ако бях на мястото на Паисий така щях да постъпя, щото нямаше да имам право на бизнес(извинявам се за чуждицата).

Неактивен ninja

• Знаещ
  • Публикации: 103
  • Респект: 4
« Отговор #6 -: Май 20, 2008, 21:51:06 »
Господа и Госпожи(ци)

Това им е целта на бандичката от 30 човека

Македонка от Македония
Бугари-Татари
македон
Македония на македонците
Редреугегирл)(нещо таква)
ГосподинЛАВ( ЛЪв)
ЦекоМК
Македонка
Гемиджия
унт македония

Ето един профил разгледаите ги в приятели
http://www.youtube.com/user/UtdMacedonia

това са господата и госпожите дето са си на запладка в Макет ОНИя
работата им е да са антибългари и да се опитват да настроиват всичко
срещу нас (любопитното е ,че са Сърбофили до един почти)

Как работи една измислица.

1 ТАйна ПОлиция.
2 Шепа Сърбомани показващи истината по различе начин
3 Окриване и Фалшифициране
(поне 50 снимки на УЖ българско насилие има дето ги настроива срещу братята им,на някои от снимките се вижда точно сръбските убийства
откаде да знаят те горките ,че такива Униформи е нямало в България)

4 Терор тотален и задколисни деиствия + Плюс палтени Еничари от България
от сорта на Гесар примерно.

5 Марионетно Правителство Полу-Сръбско, Полу-Самстоятелно

Ами сравнение с Кореиските фантазий само мога да направя ,ама там не са се сетили още да си се самообевят за самостоятелни северните от южните.

Малко Светлина

Ако изключим тея 30 Шушумиги

(и бандата примати) лат термин за приамт

Нещата не са толкова зле колкото се изкарват ,доста е голям % на Българско Самосъзналите се това и искат да скрият ,тея,

Ами акзах ви Пукнатината,Аз клинове набивам всеки ден почти там.
Рано или късно ,ще се струти стената.

Неактивен vekil

• Академик
    • Ел. поща
« Отговор #7 -: Юни 16, 2008, 01:15:06 »
...
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 13:59:28 от vekil »

Неактивен бугарашъ

• Академик
    • Ел. поща
« Отговор #8 -: Юни 16, 2008, 01:20:55 »
Едно от условията за участие в македонски форуми е да се пише на английски или "македонски".Бях баннат от два.Предлагам и тук да се поставят някакви подобни условия или поне да се забрани да се пише на неграмотно-селски бугарски.Предлагам бан за над 10 процентно отклонение от книжовният български език!
И уште нешто-они,като знаат дека е потребно да се употребува ели македонски,ели енглиски се обркваат и пишуват на македонски со енглиски букви-ово е дозволено,зошто енглезите живеаат во древни македонски земи ;D
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 01:30:25 от bugarash »

Неактивен vekil

• Академик
    • Ел. поща
« Отговор #9 -: Юни 16, 2008, 01:28:57 »
То е защото, не се обиждайте , господа, но не сте се научили културно да спорите. Всеки човек си има мнение- не може да обиждаш всеки, който не е съгласен с твоето мнение, колкото и абсурдно да ти изглежда то. Но като обясниш на човека разумно, и с доводи- къде греши, той, ако е човек, а не говедо- ще те изслуша, ще помисли и ще реши за себе си. А ако ти после пак помислиш, проявиш търпение и изпипаш доводите си  -  може пък и  да го убедиш .

Но това става с доводи, и най-вече с търпение, а не с обиди. А най-много търпение трябва с македонците, защото кръвта им лесно кипва.. Така че господа - грешите, според мен- с липсата на търпение. Аз за съжаление нямам достатъчно знания, за да изпипам доводите си... и образование, за да намирам верните източници, но смятам да променя това в скоро време. Стискайте ми палци да се изуча добре.. (тази година ще карам кандидатстуденстките изпити :)) и успея да науча поне един македонец откъде са корените му.
Захариса, от личен опит ли съдиш че македонската кръв лесно кипва.Плашиш ли ни нещо или някой те е плашил?Търпението се е изчерпало  и в най търпеливите.Виж женската гледна точка е непредвидима.Сърбите тук по морето са много по културни и контактни.Виж македонец може да псува със половин баничка в устата и четири бози в ръцете и да успява да вика татари.
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 12:50:50 от vekil »

Неактивен vekil

• Академик
    • Ел. поща
« Отговор #10 -: Юни 16, 2008, 01:47:35 »
Едно от условията за участие в македонски форуми е да се пише на английски или "македонски".Бях баннат от два.Предлагам и тук да се поставят някакви подобни условия или поне да се забрани да се пише на неграмотно-селски бугарски.Предлагам бан за над 10 процентно отклонение от книжовният български език!
И уште нешто-они,като знаат дека е потребно да се употребува ели македонски,ели енглиски се обркваат и пишуват на македонски со енглиски букви-ово е дозволено,зошто енглезите живеаат во древни македонски земи ;D
Разбрах....Но и  не съвсем.Значи аз не мога да си отпера на капански заради ограничения наложени заради мекедонците.Да им таковам туйцънката на македонците.Що ти трябва да влизаш в македонски форуми, ако там няма свестни българи да теглят една майна на сърби, агенти, комунисти, червени попове и космати индианци, значи няма смисъл да се месиш и си губиш времето.Аз не съм влизал никога в македонски форуми и бих бил много по спокоен участник ако не не влизах в ю-туб.Ега ти простия език(английския) - един знак го изговаряш по пет начина, а една дума има 20 значения, а един израз ту има значение, ту няма.
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 12:54:06 от vekil »

Неактивен vekil

• Академик
    • Ел. поща
« Отговор #11 -: Юни 16, 2008, 02:01:14 »

Благодаря :)
Днес се убедих, че няма нищо невъзможно. С доводите и търпението си убедих един човек в нещо, обратно на това, в което вярваше. И сега той търси своите отговори. Не беше по македонския въпрос , но ме обнадеждава :)

П.С. С 2 поколения -те вече са нация. Аз искам само да им върна корените - а на нас, българите- открадната история. За повече само мога да се надявам :)

Такива хора дето с две поколения си менят нацията хич не ни трябват.Те могат да почнат и на половин поколение да се менят.Като Киро Глигоров, бил българин, станал сърбин и накрая македонец.
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 12:58:53 от vekil »

Неактивен Torin

• Академик
  • Публикации: 167
  • Респект: 16
« Отговор #12 -: Юни 18, 2008, 21:08:49 »
Като помаците ли???

Неактивен бугарашъ

• Академик
    • Ел. поща
« Отговор #13 -: Юни 18, 2008, 21:30:17 »
Те пък да не би да са наясно к'ви са?!?

Неактивен vekil

• Академик
    • Ел. поща
« Отговор #14 -: Август 04, 2008, 04:09:27 »
---
« Последна редакция: Август 04, 2008, 10:51:12 от vekil »

БГ История не носи отговорност за достоверността на публикуваните материали. Целта на проекта е да популяризира историята като наука и в частност българската история. Ако някой види авторски свой материал, публикуван в сайта без да бъде упоменат източника, моля, нека се свърже с администраторите на сайта.