Чакай ,да уточним....с турски лири или с руски рубли...
Противоречиш си Симчо....Едни приятели ми разправят ,че си загубена кауза...в един друг форум.И твърдят,че ти си причина хората ,да бягат от този форум...
Сигурно не е само в алкохола причината...
В Берлин живее един много добър психиатър,с българско потекло.
Пак почнахме лични закачки пааааак.. Това ти е 35-тият пост свързал с алкохол.. бе има някой тука, който има проблем май.. свързан с пиене?!Психиатърът от Берлин ли ти помогна.. ама проблемът е останал, а??! Все за това пишеш??!
Злобата и завистта към по-умният те успокояват, а?!
В кой форум, какви каузи печеля , или губя.. не виждам какво ти влиза в работата-каузата ми е една,да ти кажа Истината.. Историческата Истина.. та не виждам как мога да загубя.. ако с приятели установя истината-печелим всички.. ако с ФАКТИ разоблича наглият лъжец-пак печелим всички..
а ето и по същество..
Чакай ,да уточним....с турски лири или с руски рубли... .. и отговарям, и долари, Сплескан ... и долари.. и сръбски жълтици..
я отвори писаното за "Аферата мис Стоун" и виж КОЙ какви пари взима от доларите от откупа.. Отвори и прочети Яворов например, там се говори за едни пушки, отвори за Войводата Сарафов..и там се обясняват разни нещица..
Та, каузите Сплескан, не са за печелене и за губене... те са общи! И са за Истината!..
Твоите постове и теории, са за печелене.. та да изкараш някой лев,нали?!
Купен си?! Ама си те разобличих за "Княз Светославовия Изборник" с кеф!!!
И дето попдпяваш на панславистките бълнувания..!..
Оказа се,че наистина кръвта вода не става.. щом си от джинса на ПИРИНСКОТ ЦАР си си генетичен предател!
Ясен си..
Отвори и ПАК ПРОЧЕТИ КОЙ първи, провежда македонизма, като политика .. и кои са македонистите!
Шо ли, навремето именно БКП, така създаде героичен образ именно на лявото крило във ВМОРО?!Само те са били войводи,а?!..
Коминтернаджии!
А кой по форумите пише, и кой не-ами всеки който има какво да казва- да пише!! Мене ми е интересно да чета.. .. пуснал съм ЕДНА единствена тема.. ама нямаше как!
Но отношението към АНТИБЪЛГАРСКИТЕ писания, не може да ми е друго, освен остро!..
Видя ли, по други форуми Спарток, как прави за две стотинки "филмчето по БНТ" дето и тука,се опитаха разни да го рекламират и да го наложат??!
АЗ бях много по-мек...!
На обидите-ако ме предизвикат-отговарям!
Та.. македоноиди,татаристи,коминтернаджии и рубладжии.. да пишат,но да не се учудват когато бъдат разгромени с факти!