Значи въпроса е не за Учредителното (заседавало вТърново между 10.02.1879 - 16.04.1879), а за първото Велико народно събрание (17.04.1879 - 26.06.1879). Не искам да обезсърчавам Деси, но ми се струва, че едва ли ще намериш списък на депутатите. Доколкото знам, официална документация от това Първо Велико народно събрание липсва, поне в България. Документите по това как е проведен избора, списъка на депутатите, пренията (единствената задача, която е имало, е била да избере княз) са предадени на временната руска администрация и вероятно са отгърмяли към Петербург. Имало е втори и трети екземпляри от тази документация, макар и не съвсем пълни. Те са се съхранявали в Народното събрание, обаче са изгорели при пожар в 1882 г. Тогава сградата на Народното събрание е представлявала по-големичка дървена барака, която е съвместявала и функциите на курник през депутатските ваканции. Мисля, че е била на мястото, където сега е Градската худ. галерия в градинката пред Народния театър.
За Великото народно събрание от 1879 г. в Търново има само спомени на участници, вестникарски статии и други такива подобни източници. Мисля, че дори не се знае със сигурност точния брой на депутатите - по спомени варират от 50 до 250, а в Уикипедия са посочени 231. Не знам откъде е взета тази цифра. Повечето, изглежда, са участвали и в Учредителното събрание, което не е било изборно, ами назначено от руската администрация.