Потомък съм на Иван Александър, което само по себе си говори, че съм потомък и на хан Крум, а от там и на Аспарух, които е основал България ! Питам се от каде ги намирате тия псевдо монарси, та даже и имоти им връщате. Царевец е мой , Плиска, Преслав, Асеновата крепост , Зареница ...
Дядо ми Иван е направил три руско-турски войни и никой не се сети за мем. Как да не се дразня, като гледам за какво става въпрос. Отгорре на всичко съм потомък на Ал. Велики . Синът му Ал. Херакъл има жена на име Родогуна. Плутарх пише за нея и се знае, че този внук е бил в Гръко-Бактрия заедно с Диметрио... И монета има даже приживе сечена !!! Пра пра дядото е първия войвода, Кирил и Методи са ми братовчеди, Иван грозни също... Махни другото ами имам и звезда на брадата същата, като от Вергина . По-голяма част от територията на България сме я превзели !- и имам удоволствието да слушам, че съм изперкал и да гледам лицемерните политици със саксонеца ! Тоя какво прави тука ?? И за капак ме питате защо се дразня, а няма ли защо ? И ОФИЦЯЛНАТА ВЕРСИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИСТОРИЦИ Е ЧЕ АЛ. ВЕЛИКИ НЯМАЛ ЖИВИ ПОТОМЦИ !-ХАХАХ НА ЛУДОСТ МЕ КАРА ВЕЧЕ УНИКАЛНИ СТЕ ЕЙ !