Автор Тема: Помашка държава !!!  (Прочетена 62680 пъти)

Неактивен borhes

• Знаещ
  • Публикации: 130
  • Респект: -18
  • Αλέξανδρος Γ' ο Μακεδών
Помашка държава !!!
« -: Март 19, 2008, 15:35:22 »
След като доказахте българо-помашкото си гъзомийничество и върнахте на саксонеца имотите. А за мен, който съм потомък на Аспарух и потомък на виновниците за Руско турската, война наречена още освободителна заявявам желанието си България да бъде Преименувана на Помакия, което отговаря на националното ви самосъзнание !!!
Благодаря на всички псевдобългари ! Дано никой вече не се сети за вас и от никаде да не получите помощ повече. Пластмасовите държави явно са горко за създателите им ! Казвам 'пластмасови' защото който не може сам да се освободи май не е достоен да има собствена държава !!!
От край време си бяхте предатели такива и ще си останете !
« Последна редакция: Март 23, 2008, 20:41:10 от borhes »

Неактивен Torin

• Академик
  • Публикации: 167
  • Респект: 16
Re: Помашка държава !!!
« Отговор #1 -: Март 20, 2008, 16:50:30 »
Горкият и преди ти казах да потърсиш професионална помощ...

Неактивен vekil

• Академик
  • Публикации: 926
  • Респект: 29
    • Ел. поща
« Отговор #2 -: Март 20, 2008, 18:39:10 »
За какво става въпрос? Съдейки по емоционалния заряд на остатъчните коментари ще да е много пиперлива тема.

Неактивен Komap

• Администратор
  • Академик
  • Публикации: 291
  • Респект: 28
« Отговор #3 -: Март 20, 2008, 18:44:32 »
Напрегни картонената си глава и дунапренения си мозък и обясни на всички тук кога и по какъв начин бюрм-ците се самоосвободиха? Освен това имаш усмивка по радиото от Аспарух и среща с главата на роднината ти Бенковски, ако я намериш някъде... Дори и в сегашното си състояние тя пак ще е много по-функционална от твоята.
Кой си ти, та да се имаш за "чиста раса", а ние да сме "псевдобългари" и къде живееш, че говориш за "вас"?

Да ти напомня само, че гърци, сърби, албанци, чехи, унгарци, поляци, че и французи, люксембургци, белгийци и холандци не можаха да се самоосвободят, а някои си живеят съвсем харно... Причината за това е, че там по-рядко се намират дървени философи с безотечествено мислене.
***Най-редкият човешки жребий е възможността да избираш!***

Неактивен borhes

• Знаещ
« Отговор #4 -: Март 22, 2008, 19:45:39 »
Потомък съм на Иван Александър, което само по себе си говори, че съм потомък и на хан Крум, а от там и на Аспарух, които е основал България ! Питам се от каде ги намирате тия псевдо монарси, та даже и имоти им връщате. Царевец е мой , Плиска, Преслав, Асеновата крепост , Зареница ...
Дядо ми Иван е направил три руско-турски войни и никой не се сети за мем. Как да не се дразня, като гледам за какво става въпрос. Отгорре на всичко съм потомък на Ал. Велики . Синът му Ал. Херакъл има жена на име Родогуна. Плутарх пише за нея и се знае, че този внук е бил в Гръко-Бактрия заедно с Диметрио... И монета има даже приживе сечена !!! Пра пра дядото е първия войвода, Кирил и Методи са ми братовчеди, Иван грозни също... Махни другото ами имам и звезда на брадата същата, като от Вергина . По-голяма част от територията на България сме я превзели !- и имам удоволствието да слушам, че съм изперкал и да гледам лицемерните политици със саксонеца ! Тоя какво прави тука ?? И за капак ме питате защо се дразня, а няма ли защо ? И ОФИЦЯЛНАТА ВЕРСИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИСТОРИЦИ Е ЧЕ АЛ. ВЕЛИКИ НЯМАЛ ЖИВИ ПОТОМЦИ  !-ХАХАХ НА ЛУДОСТ МЕ КАРА ВЕЧЕ УНИКАЛНИ СТЕ ЕЙ !
« Последна редакция: Март 22, 2008, 19:58:05 от borhes »

Неактивен Torin

• Академик
« Отговор #5 -: Март 22, 2008, 20:10:33 »
На лудост те карало, бреееей. Ми то ти и личи. Сиромаха съвсем е откачил. :-[

Неактивен borhes

• Знаещ
« Отговор #6 -: Март 22, 2008, 20:25:02 »
На лудост те карало, бреееей. Ми то ти и личи. Сиромаха съвсем е откачил. :-[
Добре хайда да ми обясниш какво провокира тъпия ти пост ?

Неактивен Torin

• Академик
« Отговор #7 -: Март 22, 2008, 23:12:28 »
Потомък съм на Иван Александър, което само по себе си говори, че съм потомък и на хан Крум, а от там и на Аспарух, които е основал България ! Питам се от каде ги намирате тия псевдо монарси, та даже и имоти им връщате. Царевец е мой , Плиска, Преслав, Асеновата крепост , Зареница ...
Дядо ми Иван е направил три руско-турски войни и никой не се сети за мем. Как да не се дразня, като гледам за какво става въпрос. Отгорре на всичко съм потомък на Ал. Велики . Синът му Ал. Херакъл има жена на име Родогуна. Плутарх пише за нея и се знае, че този внук е бил в Гръко-Бактрия заедно с Диметрио... И монета има даже приживе сечена !!! Пра пра дядото е първия войвода, Кирил и Методи са ми братовчеди, Иван грозни също... Махни другото ами имам и звезда на брадата същата, като от Вергина . По-голяма част от територията на България сме я превзели !- и имам удоволствието да слушам, че съм изперкал и да гледам лицемерните политици със саксонеца ! Тоя какво прави тука ?? И за капак ме питате защо се дразня, а няма ли защо ? И ОФИЦЯЛНАТА ВЕРСИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИСТОРИЦИ Е ЧЕ АЛ. ВЕЛИКИ НЯМАЛ ЖИВИ ПОТОМЦИ  !-ХАХАХ НА ЛУДОСТ МЕ КАРА ВЕЧЕ УНИКАЛНИ СТЕ ЕЙ !

ТОВА!!!!!!!!

Неактивен metonaidenov

• Знаещ
  • Публикации: 134
  • Респект: 10
« Отговор #8 -: Март 22, 2008, 23:32:17 »
Цитат
Потомък съм на Иван Александър, което само по себе си говори, че съм потомък и на хан Крум, а от там и на Аспарух, които е основал България !
Биип-Биииип...No connection with this brain...тоя е дал заето на 100%
=Животът, що е то? - епидемия, предавана по полов път==

Неактивен borhes

• Знаещ
« Отговор #9 -: Март 23, 2008, 08:42:26 »

ТОВА!!!!!!!!
Отговора 'това' подхохожда на третокласник ! -освен ако не си наистина?!
Кажи ми какво знаеш а не какво мислиш защото никой не се интересува от твоето мнение. Освен ако не си се самозабравил и не го мислиш за меродавно !
Цитат
Потомък съм на Иван Александър, което само по себе си говори, че съм потомък и на хан Крум, а от там и на Аспарух, които е основал България !
Биип-Биииип...No connection with this brain...тоя е дал заето на 100%
Какво бипкаш ? Иванко убиеца на Асеня да не би да не е син на Симеон , а той
 от своя страна потомък на Крум. А династиите в България нямат нужда от родословие защото цялата потомствена линия е чрез нишани/на всякаде от кадето са минали Българи има такива/ та от там си прави изводи за белега който се предава от баща на син.
Ако имаш версия казвай не давай заето ;)
« Последна редакция: Март 23, 2008, 20:39:34 от borhes »

Неактивен четец

• Участник
  • Публикации: 49
  • Респект: 8
« Отговор #10 -: Март 23, 2008, 17:42:30 »
        Не му противоречете!

Потвърждавам, че всичко което казва е вярно!

Авитохол ХХХІІІ

Неактивен Komap

• Администратор
  • Академик
« Отговор #11 -: Март 23, 2008, 21:00:56 »
Борхес, кой те излъга, че си роднина на всички изброени по-горе? ;D

Хайде извади ми едно удостоверение за наследници, та да видим кой на кого  ;D

Да ти опресна знанията: никъде и по никой повод не е доказано, че цар Йоан-Александър има нещо общо с рода на Крум. Освен това тъжната вест за теб е, че "дедо ти" Йоан-Александър дошъл от Ловеч и Царевец не му е бащиния, точно както сегашната картинна галерия не е бащиния на Кобурга и затова ще я гледа през крив макарон  ;D

Колкото до Кирил и Методий и Македонски - държа да ти кажа, че всички сем от Адам и Ева, така че се водим малко нещо рода и с тях и с теб, за съжаление... ;D

И най-накрая: може и да имаш и бенка на задника ако искаш, ама това не те прави по-убедителен, нито пък като си сляп за глупостите, дето сам пишеш, ставаш рода на Стиви Уондър... Да ме прощава човекът...

Тъй че давай доказателства и стига празни приказчици за дечица, давай тука и снимка да ти видим "звездната" физиономия иначе разговорът става безпредметен. Е, хайде, чакам  ;D

Неактивен borhes

• Знаещ
« Отговор #12 -: Март 23, 2008, 21:39:46 »
Комар иде реч за Иван александър, което за един уважаващ себе си историк па дори и лаик си е равно на самоубийство!!!!
Ами доакзателството беше тук във форума, но някой го е затрил. Имаше прикачена снимка със звездата от Вергина. Ако много настояваш ще получиш такава. Но тя е за Александър . А за кхана ще трябва да почакаш да брадясам, защото все пак кхана си кхан ;) /а това не ства за един ден/. Дай координати...
« Последна редакция: Март 24, 2008, 07:26:57 от borhes »

Неактивен Komap

• Администратор
  • Академик
« Отговор #13 -: Март 24, 2008, 13:01:52 »
Ок, знам кой е Йоан-Александър Асен, ама не разбирам какво общо има със звездата на Вергина. Или иначе казано какво родство може да бъде определено по някаква външна прилика с еди кой си. А и откъде знаеш как е изглеждал хан Крум, че да казваш, че приличаш на него?...

Координатите ми /мейл/ има в профила ми тук или в сайта, или можеш да ми пратиш нещата на админския мейл пак, посочен в сайта. Ще чакам...

Неактивен Pomak

• Академик
  • Публикации: 298
  • Респект: 21
    • Ел. поща
« Отговор #14 -: Март 24, 2008, 14:57:25 »

Борхесчо,
То не те кара вече, то те е закарало, та дори оттатък лудостта май. Я се качи на някоя планина, па дишай дълбоко - може и да ти помогне.
Помака

БГ История не носи отговорност за достоверността на публикуваните материали. Целта на проекта е да популяризира историята като наука и в частност българската история. Ако някой види авторски свой материал, публикуван в сайта без да бъде упоменат източника, моля, нека се свърже с администраторите на сайта.