Напъно те разбирам в отношението ти към циганите.Никой нормален и честен човек,не би ги погледнал с друго око.И не ..заради "цвета на кожата",а заради масовата им олигрофения.Впрочем,те са проблем във всички държави....Но това което предлагаш си е чист ГЕНОЦИД!Аз не мога да се съглася с това в 21 век.И ми е доста странно отношението ти към политиците...Да не би да си такъв,та нещо като ...адвокат се явявяш

Туряш в сметката убииствата ОТ ЦИГАНИ,а забравяш тези от НЕ ЦИГАНИ ,да го кажем.А,убииствата от доктори!?!/защото мен ако питаш,те са по-крадливи и мошеници от циганите/Защото циганския тарикатлък е ..на дребно,докато докторите са изпечени мошеници!Да не взема да ти описвам одисеята си с тях.Миналата година,за да ми вземат 5 000лв.за операция,ме премятяха от доктор,на доктор/щото са синджир марка!/ и ми скапаха психиката.Добре че,това с което ме плашеха се оказа невярно...Та ,така!Мен ако питаш,ще почна от тях

Колкота до ...закона и СПАЗВАНЕТО МУ!Ми то пак опира до политиците ,бе!И" закона го правят те,и за спазването му пак те носят отговорност.Нали затуй ги хрантутим и тях и цялата им армия от чиновници?!Нали са .."цвета на нацията"

те трябва да намерят ЗАКОНЕН начин,да се справят и с мангалите и с крадливите доктори и с крадливите си ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ...бе,то май излиза че крадците са мноооого....И къде ,по дяволите,отидоха обещанията за затвор на ГОЛЕМИТЕ крадци!?Не циганин-политик-мафиот искам да видя в раиран костюм!Но,явно се разчита на ..пиянството на един народ и неговата амнезия...