1.По принцип фобиите е хубаво да се лекуват!...
2.Първата стъпка към лечението е,да си признаеш,че имаш фобия..
3.А за немският скандал (Митът Батак),лично аз,съм си от самото начало запознат..и съм активен участник в защитата на Българщината..а може би има и хора незапознати?!?...разчитащи само на медии и неинтересуващи се...сигурно има!
4.Ако проучиш фактите,може би,фобиите ти ще намалеят-ето, доказа се,че в Русия се тълпят милиони мигранти от къде ли не...това не се знаеше от общественноста у нас!Като се напълни с жълти,или по-тъмни, изповядващи Исляма,те-мигрантите може,по демократичен път да вземат и властта там-и тогава никакво място за фобия няма да има?!?

..Въобще за какво разглеждахме числото на мигриращите в Русия?Когато там се заселват много хора от разни места-фобията ни трябва да намалее...?!?
5.За фобиите свързани с края на света!
..и пророчествата-на Ванга-за началото на войнатае свързано със Сирия,или пророчествата които е чело момчето-за Русия...ами и да имаме фобия и да нямаме-това което ще стане не можем да го изменим!Хубаво е,да се обърнем и към най-тъмните си страхове и да се преборим с фобията. Обикновен психотренинг помага!Или психоанализа...не мога да дам компетентен съвет,но си има и доктори..
6.Надявам се,че пускането на такава ,малко неясно дефинирана тема,и всички дискусии тука,ще са част от борбата с фобията и лечението!