Автор Тема: "ИМА ПРАВОСЛАВИЕ-ИМА БЪЛГАРСКИ НАРОД!НЯМА ПРАВОСЛАВИЕ-НЯМА БЪЛГАРСКИ НАРОД"  (Прочетена 19553 пъти)

Неактивен Sur

• Академик
  • Публикации: 487
  • Респект: -24
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Тази тема е понеделнишки поздрав за всички атеисти,"разбирачи".Понеже именно чрез Православието българския народ е оцелял и само глупак може да го оспорва!
Четох много от форума и установих,че и тук атеистите имат склонността да се ...прилепват един с друг/може би,щото мозъка им е изгладен,джам!/Православието е написало ИСТОРИЯТА на България!А,пък заглавието е всеизвестна фраза на Васил Друмев-ИСТОРИЧЕСКА личност...
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен B. Georgiev - bozman

• Академик
  • Публикации: 733
  • Респект: 16
    • runi y istoria
    • Ел. поща
Православието е написало ИСТОРИЯТА на България!
--- Това са заявления. Нещо като плакати на манифестация. Точно в темата за българската история преди ІХ в. ти се оказа в нулево положение с оправдания като от девица - ама що се карате . . .

А, пък заглавието е всеизвестна фраза на Васил Друмев-ИСТОРИЧЕСКА личност...
--- Ами и Хитлер е историческа личност, и Иуда - предателя на Йешуа, Гошо Тарабата е историческа личност и т.н.  Исторически личности с крилати фрази дал Бог. Ще припомня други от същия стил.

"Има Дженерал Мотърс (GMC) , има Съединени Щати, няма GMC, няма USA".
"Един народ, една ВЯРА, един вожд"
и т.н.

Обаче когато ти забиха ножа с цитат от Синайския кодекс (един от най-древните палимпсести с текстове, които са в Библията) и те попитаха, защо тези текстове ги няма в днешната Православна Библия (константната величина -  :-*), млъкна като попикано мушкато и взе да публикуваш лозунги, обиди, че мозъците на тези които не ти припяват са като джам и др. такива. Много културно я започна в този форум Sur, обаче засега си твърде немощен по отношение на аргументацията.
  "Щем докажем необратимо, че ние сме най-старите жители на Европа" Г. С. Раковски

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
http://www.pravoslavieto.com/2/osnovi/faith.htm

Хайде сега да започнем с ограмотяването ;)За да не ме обвинявате в сектантство,ви извадих линкче на БУКВАРЧЕТО/първо се почва с него,нали ;)/от православен сайт.Някой ако има желание ще си говорим по темите от букварчето.

Предварително се извинявам на господа и госпожици атеистите.ТЕ СПОКОЙНО МОГАТ И ДА НЕ ЧЕТАТ!Фри кънтри,дет се вика :D

Защото без православието НЯМА ИСТОРИЯ!Ясно!?!

Неактивен Атил

• Академик
  • Публикации: 296
  • Респект: -8
  • Булгар
    • Ел. поща
Ако ти писне да се разправяш с дървени глави има един свестен сайт,писах и на Нурутдинов за него.От есента там ще пращам преводите от булгарските летописи,защото тук не пуснаха-"Най-древната история на Тризъбеца"...Като погледнах пак почнали да ги редят врели-некипели по форума..http://history.rodenkrai.com/new/
Понеже няма нищо тайно,което
да не стане явно;
И нищо не е станало,за да бъде скрито,
но да излезе наяве.

Марк,4:22

Неактивен bulga_ro

• Знаещ
  • Публикации: 107
  • Респект: 27
http://www.pravoslavieto.com/2/osnovi/faith.htm

Хайде сега да започнем с ограмотяването ;)За да не ме обвинявате в сектантство,ви извадих линкче на БУКВАРЧЕТО/първо се почва с него,нали ;)/от православен сайт.Някой ако има желание ще си говорим по темите от букварчето.

Предварително се извинявам на господа и госпожици атеистите.ТЕ СПОКОЙНО МОГАТ И ДА НЕ ЧЕТАТ!Фри кънтри,дет се вика :D

Защото без православието НЯМА ИСТОРИЯ!Ясно!?!
Виж ся приятелю,в този сайт преди 3 години влязох за да питам некои работи като си мислих ,че хората там са учени ,на-четени,добро-намерени,добро-душни с ена дума дух-овни хора!
и аз като млад'Юзер" си мислех ,че ще получа отговори.
Не само ,че не получих ,ми ме изкараха изчадие адово,въплатен в "Юзер"дявол и т.н. чак у нас замириса на "Haoma" , пардон "тамян"

Единият от въпросите който кротко зададох е:
-Защо Българската Правоославна Църква не празнува деня на признаване на Автокефалността си от 8-мия Църковен Събор?
-Защо не е признат от БПЦ(осмият)?
-Защо празнуваме сто и колко години от възстановяването на БПЦ от един езичник (турският султан с негов акт(ферман)?)
-Защо е сменено името на Патриаршиският Храм от Св.Св.Кирил и Методий на некакъв си чужд военоначалник ,който няма нищо общо с Българската Църква?

с тея 4 вАпроса можеш да почнеш обучението ни!!!
целият съм в слух ,пардон в "клавито"

"Ето ти победи,вземи каквото ти е угодно,и си иди с мир"
Крум споделя мисли с Никифора!

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Да,,,точно заради отговорите на тези въпроси станах върл русофоб...Това което ще напиша със сигурност няма отговори на надеждите ви за разгром...
Така.Всичко започва с Кримската война-1856.Тази война обслужва най-вече интересите на Турция и си е чиста проба договорка между Турция и Русия./излишно е предполагам да разяснявам проблема със слабостите на Османската империя и задкулистните игри с Русия,които и до ден днешен играят и съботират ЕС/.И понеже България е нещо като ...топче за пинг-понг между двете сили,в онзи период,върху й се изливат амбициите и на двете сили.Впрочем,да вметна,че църквите в Несебър,Созопол,Буургас...строени отпреди 1000 години разрушава самият Александър Малинов след1906,по точно по негово нареждане със заповед от Русия.Същото го съотнасям и към наименованието на Патриаршеската катедрала..РУСИЯ ВИНАГИ Е ИМАЛА КОМПЛЕКСИ ОТ БЪЛГАРИЯ,М ЦИВИЛИЗАЦИОННО ОТНОШЕНИЕ!!!!
По въпроса за т.н осми събор.В църковната история той е известен с името "двукрилия събор".Понеже самото найменование" събор" предполага единомислие, а той е...двукрил,следователно е НЕКАНОНИЧЕН!Благодаря за вниманието!

Неактивен bulga_ro

• Знаещ
Да,,,точно заради отговорите на тези въпроси станах върл русофоб...Това което ще напиша със сигурност няма отговори на надеждите ви за разгром...
Напиши това което знаеш ,а не какъв си!
Аз съм шовинист!

Така.Всичко започва с Кримската война-1856.Тази война обслужва най-вече интересите на Турция и си е чиста проба договорка между Турция и Русия./излишно е предполагам да разяснявам проблема със слабостите на Османската империя и задкулистните игри с Русия,които и до ден днешен играят и съботират ЕС/.И понеже България е нещо като ...топче за пинг-понг между двете сили,в онзи период,върху й се изливат амбициите и на двете сили.
Кримската война е следствие на 1812г.
Преди нея има ена друга 1829г. за която не се говори мого мого ,а?

Впрочем,да вметна,че църквите в Несебър,Созопол,Буургас...строени отпреди 1000 години разрушава самият Александър Малинов след1906,по точно по негово нареждане със заповед от Русия.Същото го съотнасям и към наименованието на Патриаршеската катедрала..РУСИЯ ВИНАГИ Е ИМАЛА КОМПЛЕКСИ ОТ БЪЛГАРИЯ,М ЦИВИЛИЗАЦИОННО ОТНОШЕНИЕ!!!!
Българската Православна Църква служи за духовното състояние на българите ,а какви комплекси имат турци,грци,српи,ромъньи,русняци,македоняни и т.н. е последна грижа на Партията,разумееш?

По въпроса за т.н осми събор.В църковната история той е известен с името "двукрилия събор".Понеже самото найменование" събор" предполага единомислие, а той е...двукрил,следователно е НЕКАНОНИЧЕН!
Той не е "тъй наречения" а си е Осмият!
За кого е известен?- за фанариотите ли ?
Двукрилен е моя гардероб,тея понятия "по канона ли са"?

Благодаря за вниманието!
За нищо!
Слабички отговори,да не кажа някоя по остра думичка!
« Последна редакция: Август 16, 2010, 22:13:54 от bulga_ro »

Неактивен bulga_ro

• Знаещ
Ако ти писне да се разправяш с дървени глави има един свестен сайт,писах и на Нурутдинов за него.От есента там ще пращам преводите от булгарските летописи,защото тук не пуснаха-"Най-древната история на Тризъбеца"...Като погледнах пак почнали да ги редят врели-некипели по форума..http://history.rodenkrai.com/new/
Нарухулдаев е написал история на тризъбец????Тоя човек не спира да "твори" виж някой ден и за "петозъбец"може да изпраска некоя хистория!
колко му е?
а сега и в "роден край " ша сипете турски простотии!
ей тва е ,за едната паница  боб с наденица ,са готови да продадат и майка си!
ашколсун машалла аферим ,агалар!

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Аз не съм пред изпитна комисия,нито пред съдебен състав.Отговорих кратичко и ясно на въпроси по които са ме изпитвали професори :D.Аз дипломите отдавна си ги взех,та все ми е тая за твоето мнение.Проблемът винаги си остава в промития мозък.Той самият не го осъзнава че е такъв и не може да асимилира друга гледна точка,освен набиваната от партиината му централа!
Надявам се все още на градивен диалог.Не се и надявам,обаче ,че църковните въпроси могат да бъдат разисквани с лаици,още повече ,антагонистично настроени...Църквата се движи по свои правила и закони....които ..просто не са за всяка глава. ;)

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Господине,явно във вас кипи бурна мисъл ,та ми се ще да прочетем и вашето мнение,обаче изложено по-културно,щото  пиянския език не е мерило за мъжественост ,все пак.Та...чакам..краткао,ясно без цитати/помня си написаното,не си прави труда да ме цитираш ;)/

Неактивен bulga_ro

• Знаещ
Аз не съм пред изпитна комисия,нито пред съдебен състав.Отговорих кратичко и ясно на въпроси по които са ме изпитвали професори :D.Аз дипломите отдавна си ги взех,та все ми е тая за твоето мнение.Проблемът винаги си остава в промития мозък.Той самият не го осъзнава че е такъв и не може да асимилира друга гледна точка,освен набиваната от партиината му централа!
Надявам се все още на градивен диалог.Не се и надявам,обаче ,че църковните въпроси могат да бъдат разисквани с лаици,още повече ,антагонистично настроени...Църквата се движи по свои правила и закони....които ..просто не са за всяка глава. ;)

Не си отговорил ясно ,а го смотолеви демек нищо не отговори!
Дипломите ти не важат ,нито за лаиците нито за профитата,важно е какво казваш и как!
Промити мозъци са тея ,които искат да ми обясняват Духовността чрез Библията,като те самите не са наясно или не разбират какво е искал да каже Главния герой!
По Библейските въпроси имам приятели ,които я знаят наизуст и са много печени в обясненията на  разни сектанти от евангелистки църкви.
така ,че отново няма отговор на Православен Духовник.

п.п.а пропо ...
-от кога са православни православните знаеш ли?

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Православието е единсвен,неизменен пазител на ИСТИНСКАТА ВЯРА В ХРИСТА.Католиците се отделят в 1054 официално,а останалите сектанти не ги турям в сметката..

Неактивен bulga_ro

• Знаещ
Моето мнение по въпросите ,на които не можеш да кажеш нищо са :
-че всички които се занимават с Българската Църква не служат на Българският народ и са се продали на Дявола и ще горят на най долният етаж и в най горещият казан!хехехе

И ще дойдат истинските  РОДО-любци,некланящи се на нурхулдаевци,мандрамулкувци,чужди възпитаници писали нашата история и т.н.
България ще преживее своя Втори Златен век,трябва да сте убедени в това!!
Въпрос на време е!

Неактивен bulga_ro

• Знаещ
Православието е единсвен,неизменен пазител на ИСТИНСКАТА ВЯРА В ХРИСТА.Католиците се отделят в 1054 официално,а останалите сектанти не ги турям в сметката..
Нямам повече вАпроси!

п.п.
язък ти за дипломите и парите на родителите ти!

БГ История не носи отговорност за достоверността на публикуваните материали. Целта на проекта е да популяризира историята като наука и в частност българската история. Ако някой види авторски свой материал, публикуван в сайта без да бъде упоменат източника, моля, нека се свърже с администраторите на сайта.