Автор Тема: ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА  (Прочетена 1929 пъти)

Неактивен Sur

• Академик
  • Публикации: 487
  • Респект: -24
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА
« -: Октомври 11, 2010, 17:09:20 »
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
Re:ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2010, 12:45:07 »
БОГ Е ДАЛ НА ЧОВЕКА СВОБОДНА ВОЛЯ,КОГО ДА ОБИЧА И КОГО - НЕ!СПОРЕД ДАДЕНАТА МИ ОТ НЕГО СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕ ОБИЧАМ РУСНАЦИ,РУСКИНИ И РУСОФИЛИ!

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ

Неактивен sim4o

• Академик
  • Публикации: 901
« Отговор #5 -: Септември 09, 2011, 11:00:17 »
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=99.0;wap2
...
"Унгария, 1919 г. "Вождът на революцията" Бела Кун дере живи хора. Малко по-късно ще избяга в СССР. Там ще се разхвихри още повече. В Крим, след бягството на последните белогвардейски войски на барон Врангел населението остава беззащитно. Бела Кун заедно със съветските комисари започват още по-голямо изтребление и зверства отколкото в Унгария. И досега живеещите там го помнят с ужас. А германските окупатори на Крим през Втората световна война не са могли да свършат и една десета от неговите "подвизи".

Неактивен Komap

• Администратор
  • Академик
  • Публикации: 291
  • Респект: 28
« Отговор #6 -: Септември 10, 2011, 12:15:43 »
Само едно малко допълнение, Симчо: Има 3 версии как Кун се е озовал през 1920 г. в СССР: 1. Освободен от австрийския затвор заминава за СССР; 2. Заменен е за австрийски военнопленници в СССР; 3. Бяга от австрийския затвор. Коя е истината е неясно, но като знаем, че комунистите много обичаха да се героизират, то почти сигурно е, че Кун е бил заменен :)
***Най-редкият човешки жребий е възможността да избираш!***

Неактивен Sur

• Академик
  • КОЛЕКЦИОНЕР НА ВРЕМЕ
« Отговор #7 -: Септември 18, 2011, 21:50:25 »

БГ История не носи отговорност за достоверността на публикуваните материали. Целта на проекта е да популяризира историята като наука и в частност българската история. Ако някой види авторски свой материал, публикуван в сайта без да бъде упоменат източника, моля, нека се свърже с администраторите на сайта.