Честит празник , Българи!!!! Светъл ден и ден, който създава в мен желание да споделя с Вас Българи , четящи тези страници в Нета, мнение, породило се след като гледах директното предаване на БНТ по случай празничната заря. Четат списъкът на людете, които са оставили ярко име в нашата история като започнем от хан Аспарух, през княз Борис, цар Симеон, цар Самуил, Васил Левски, Христо Ботев, Митей Миткалото и стигнем до войници, подофицери, офицери и генерали участвали във воините за независ-имост,освобождение и обединение на Родината ни. Слушам диктора, когато изрежда познатите ни имена и какво установявам, последните споменати имена са на хора, личности, човеци милеещи за България са от преди сто години. Да това е самата истина- последните имена са на военнослужещи от времето на Балканската и Междусъюзническата война!!!!! Какво излиза?Повече от сто години в България обществения , политическия, гражданския, националния живот, въпрос, консенсус не съществува, няма лидери, няма личности, няма идеали, няма нищо. Ако смятате че греша,Посочете Вие Българи, от 1913г. насам името на личност, достойна, отговорна, национално значима, която би могла да бъде прибавена в този списък на истински Българи, знаещи значението на призванието да си българин, изповядващи и за-щитаващи името Българин и Българските интереси, било във вътрешния обществен, социален, иконо-мически и политически живот, и външните интереси на страната ни като на особено място поставям ДОСТОЙНСТВОТО на страната ни, исторически доказана че е ако не най-древната, то едно от най-древните, документирано доказани, конституирани на територията на Европа държави, защото, когато държавата ни е била вече тук, на тези земи и със същото име, ползуваща и сега, на Европейския материк не са съществували държавни образования с наименования, съответсващи на сегашните. Това същото съобщение се опитах да изпратя във форума на абв.бг, но получих поредица от съобщения, че не въвеждам правилно кода!! Б България се забранява свабодното слово!!! Ще ми избират футболист и пожарникар за президент, докъде стигнахме, плейметки, ритнитопковци и и чалгаджийки да ми ги изтипосват като ВИП!!! персони, вижте речника и езика на прмиера и на високоинтелигентните му министри и депутати, къде отиваме българи?

??