Здравейте можете ли да ми помогнете със следните таблици:
--- Тези таблици са вулгаризация на таблиците
за живота на цивилизациите от Освалд Шпенглер. Има ги публикувани в руското кратко издание от 1923, но него го няма в България, поне в НБ го няма.. Имам ги някъде из книжата, ако имам време да ги намеря, ще ги сканирам. Намерих ги в българското издание на Шпенглер и ей сега ще ги залепя. Те са наистина нещо гениално (според мен де).
https://sites.google.com/site/istorianewi/oswald-spengler Може да ти помогнат да се отчетеш пред даскалицата или даскала. Едно време мойта даскалица ме караше да правя от пластелин животни и тъй като не можах да направя нито лисица, нито вълк (всички приличаха на прасета

) изтипосах един динозавър от едно научно популярно филмче което вървеше в кино "Култура" на времето във Варна. Даскалицата обаче беше от Аспарухово и не беше гледала филма и за да не се покаже проста пред тайфата (имаше едно арменче момиче в класа наистина художничка, която му дотамани такива нокти, че стана фигурка убиец) ми чатна шестака.
Само внимавай да не кажеш, че са от Освалд Шпенглер, защото ако е някоя задръстена социокомунстка - жив си изгорял. Преписал си ги от нета, ама не помниш откъде - умната.