Виж как омекна Щурчо

Първо никой не те е заплашвал със саморазправа, Бога ми това е нет!
Нета не е реалност, не е живот-място е за обмяна на идеи, инфо, за контакт, комуникация и общност може би е?! Та никъде не съм те заплашвал, всъщност ако някой здраво се заеме с теб и този някой е т.нар. мутра, едва ли би те заплашвал, тъкмо обратното.
-първо не ходиш да млатиш хората-правиш го след месец, като мине време, не го правиш сам а с група хора, чупиш му колата на съоветния или нещо по родителите му или вилата му-имота вън от варна ако има примерно
-второ има си момци които можеш да наемеш-първо плашащ преди боя, половината след боя-ако щеш ръка да му чупят или квото е там, посуда примерно всичко стъклено или техника избиратерлно
-трето умниче-не си правиш среща по скайп-оня ще те прати на майна без адрес, ще те чака с две коли главочи, ще е вероятно натегнат с желязо-лично оръжие, ако не е газово бе глупако за един нет ще те свали на земята и ще лапаш месец от сламка ще се храниш бе глупак
-четвърто биеш тъй, че после да го е страх да те свирне на полицията
1. НАУЧИ, ЧЕ АКО ТЪРСИШ НЯКОЙ ПО АДРЕС ЧРЕЗ НЕТДОСТАВЧИК, ТО ДОСТАВЧИКА ПОСЛЕ ОТИВА НА СЪД
2. ИМА ДОСТАТЪЧНО ПОЛИСПРОГРАМИ КОИТО ЩЕ ТИ НАМЕРЯТ КЪДЕ ЖИВЕЕШ АЙПИАДРЕСА НА РЕАЛЕН АДРЕС ТАКЪВ-АКО ЖЕЛАЯ МОГА ДА ТЕ ЗНАМ КЪДЕ ТИ Е КЪЩАТА ИЛИ БЛОКА
3. НАУЧИ СЕ МОМЧЕ УБАВО-ЛЮБАВО, ЧЕ НИКОЙ НЕ СИ УРЕЖДА БОЙ В НЕТА
ЧЕ МОЖЕ ДА ТИ КАЦНЕ ВЪОРЪЖЕН ДОКАТО ТИ СМЯТАШ НЕЩО СПОРТНО ДА МУ СЕ ЕРЧИШ
ЗАПОМНИ ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ НАЛУЗИ С НЯКОЛКО КОЛИ ХОРА И НЯМА ЧЕСТЕН БОЙ ИЛИ РАЗНИТЕ МУ МЛАДЕЖКИ ГЛУПОСТИ КОИТО СА ВИ В ГЛАВИТЕ ПРЕДПОЛАГАМ И НА ТЕБ
...
Та пак да ти спомена никъде и никога не съм те заплашил директно, ако ти разчиташ като внушение афишираните от мен познанства, значи си манипулируем (апропо всеки е), ясно ми е, че освен зелен в някои "неща", забелязах си ненаблюдателен, плашлив, иначе това че си арогантен и обиждаш наред - това го забелязах в началото, за това и ти влязох остро, а ти ми се сгъна.
Изживяваш форума като сцена, арена и с публика (написал си нещо като "обръщение" към другите).
Не би трябвало - днес си тук, утре казваш чао, днес примерно мен ме вълнува този форум, а примерно утре спира да ме вълнува примерно този спор и спирам да пиша!
Това, което си позволих като лична информация точно за мен е недобре и неразумно да показвам и декларирам, обикновено не правя това и не съветвам никой да го прави.
Още веднъж да посоча - никъде не съм те заплашвал, би било забавно ако го направя наистина какъв листец ще затрептиш! Споко както казват младежите - комично е да се заплашваме за някакъв спор във форум, такива предполагам се случават ежедневно десетки, по света също - уверявам те!
...
най-накрая избистри подобие на два въпроса които те вълнуват - в един спор явно желаеш да ме вкараш, което не е никакъв проблем - спора на американска класация в която явно Т - 34 е класиран като първи.
Хайде сега пак да зададеш въпроса си като добро момче (не се обиждаш на момче, щом се чудиш защо аз се дразня и ти го ползваш, значи аз ще те наричам момче и няма да рипаш), та задай си момче въпроса както трябва, а именно:
- коя класация, от коя година, в коя медия
- какви са критериите и изводите или основните маркери, заключения на класиращите
- твоето отношение към класирането, съгласие, несъгласие и мотиви ако щеш
Оттам-нататък какво аз трябва да изкоментирам?!
Ако питаш за мнението ми е ли Т 34 най-силния танк на ВСВ - отговора ми е не!
- като какъв да е номер 1 - въоръжение ли
- бронева защита ли
- маневреност и подвижност ли
Вече можем ако желаеш да спорим защо за мен Т 34 не е номер 1 или защо за теб е?!
По въпроса за американската класация какво очакваш да ти напиша - да гадая мотивите на мериканосите за крайния резултат или ?!
...
За това което отново не знаеш:
БТ 1 ("Кристи") е танк върху който е започната работа по усъвършенстване в Харковския паровозостроителен завод от екип с ръководител А. О. Фирсов. В май 1931г. е прието решение за пуска му в прозиводство и в ноември излизат първите три танка, получавайки индекс БТ 2., впоследствие участват в парад в Москва. Значи дори този танк не можеш да наречеш Кристи танк защото впоследствие точно тази модификация се налага постоянни промени и модернизации, мога при желание да ти посоча точно какви компоненти. През 1933 промени настъпват и в БТ 5, през 1936г. е БТ 7. Мога да ти пиша конкретно за развитието в цилиндрични куполи, конически куполм, за топливните баки, за кърмовата ниша...
Утре да си прочетеш и потърсиш за Халепский в командировка, за оценката на танка Кристи, за цената на покупката, ако нямаш инфо, мога мота-мо утре да си поиграя и да ти го набера, с теб имам намерение да си губя време, чувствай се абониран за моето внимание!
Послед потърси за Н. М. Тоскин, за демонстрацията на машината под ръководството на Громов, още по-после прочети за заключенията на комисията. Ако не намериш мога да ти цитирам пасажите на руски език точно!
Много точно ще ти напиша ако сам не намериш разликите на БТ 2 с танк Кристи, рейките, люковете и начина им на отваряне, ленивеца и кривошипа също, на всичкото отгоре американския двигател "либърти" е заменен с руски авиационен - четиритактов М5 - 400 с допълнение към стартера и маховика! Мога да ти изброя всички разлики с танк Кристи, включително руския купол абсолютно техен си казашки и да те питам "аджеба" БТ танк Кристи ли е и защо грешиш за трети път за един ден?! Всичко това е САМО ЗА БТ 2, МОГА ДА ПРОДЪЛЖА ЗА ВСИЧКИ БЕТУШКИ ПООТДЕЛНО И ТЕХНИЧЕСКИ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ РАЗЛИКИТЕ ИМ И ТО ВПЕЧАТЛЯВАЩИ С КРИСТИ-ТАНКА.
Надявам се, научи, че БеЖанов е Бешанов, както и да не бъркаш първите инициали на Самюъл Митчъм младши?!
...
И СЕГА ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА, КАКВО Е УЧАСТИЕТО НА ТУХАЧЕВСКИЙ... ТОВА ЩЕ ОСТАВЯ ЗА УТРЕ, МОЖЕ САМ ДА ПОТЪРСИШ ЗА ДА НЕ ТЕ ИЗЛАГАМ УТРЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.
АКО ИСКАШ ДЖОКЕР: имената на Ворошилов, Карпенко, Салников, Лебедев, Сиркин, Забрежевски, Литуновский също са замесени заедно с... Тухачевский разбира се, че кой друг

Виж как те водя за ръка (днес го правя цял ден), утре чудиш ли се къде ще те заведа?!
P.S.
Аз също се извинявам на съфорумниците за грубия ми език, но причината е този ми въпрос попреди към момчето:
ИСКАШ ЛИ ОРДЕН, МЕДАЛ ИЛИ БАДЖ ЗА ВЕЛИКИЯ МОМЧЕШКИ ГЕНИЙ
Предполагам е навикнал да обижда различномислещия (и го прави първи - назад четейки постингите това може лесно да се проследи), въобразява си, че знанието е достъпно най-вече на него и си позволява арогантно да поправя другите. Разбира се, трябва да очаква същото и към себе си - това направих и аз, подхванах го по неговия начин, разбира се и по моя.
Тук е момента да поискам извинение на симчо не към мен, а към другия потребител, но няма да превръщам това в мелодрама и да развивам постинг за форумна етика тук!
...
Симчо, аз не се съмнявам, че си знаещ, че си чел, че вероятно имаш познание и ниво, в друго време вероятно бихме дори контактували поне аз с удоволствие с теб!
ЧУДЯ СЕ НА ДРУГО - ЖЕЛАНИЕТО В НЯКОИ БГФОРУМИ, КОГАТО ВЛЕЗЕ НОВ ПОТРЕБИТЕЛ ТОЙ ДА БЪДЕ ОБРУГАН, ДА МУ СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ ТУК ЛАЯТ СТАРИТЕ КУЧЕТА! КОГАТО ТОЗИ ПОТРЕБИТЕЛ ОТ ПОЧТИ ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ Е БИЛ ВСЕ В МЪЖКА СРЕДА, В КАЗАРМЕН ДА Я НАРЕЧЕМ ТАКАВА ИЛИ В ЗАТВОРЕН МЪЖКИ "КОЛЕКТИВ" ТОЗИ ЛАЙ Е МНОГО ВЕРОЯТНО ДА МУ СЕ СТОРИ ДЖАФКАНЕ НА ПАЛЕТА И СТАРИТЕ КУЧЕТА ДА СА ПОПАДНАЛИ НА УВОЛНЯВАЩ СЕ (ако си ходил в старата казарма с по трите набора вътре които се засичат щеше да ме разбереш)!
НЕ НАПАДАЙ НОВИТЕ ВЪВ ФОРУМА, НЕ ИМ ПОСОЧВАЙ МЯСТОТО НАГЛО, НЕ ОБИЖДАЙ ДРУГИТЕ ПИШЕЩИ, ЗАЩОТО Е ВЕРОЯТНО НЯКОЙ НЕ ДА ТЕ ОЛАЕ, А ДА ТЕ ЗАХАПЕ ПО МОМЧЕШКОТО ДУПЕ, неа се пуашиш копеуе "нал тъй"