Автор Тема: Щях ме ли да сме по различни?  (Прочетена 1432 пъти)

Неактивен Haymanata

• Новодошъл
  • Публикации: 1
  • Респект: 0
    • Ел. поща
Щях ме ли да сме по различни?
« -: Юни 28, 2011, 16:24:11 »
Сигурно се чудите какво имам в предвид по името на темата "Щях ме ле да сме по различни?" ето какво имам в предвид сега представете си нашата мила родина да бъде в днешно време на 3 морета щях ме ли да сме по различни като нация и щях ме ли да имаме голямото самочувствие както го имат Русия и САЩ в момента?Какво щеше да е по различното според вас?Ако някой може да сложи снимка на картата направена България на 3 море в днешно време.С нетърпение  чакам отговорите, защото аз лично мисля, че наистина може би щях ме да сме друг народ и да тачим нашата родина и да я пази не както е сега пълен хаос.Разбира се не казвам, че сега не я тача и милея за нея все пак си е моята родина и не искам да съм никъде другаде нито сега нито когато и да е било.

Неактивен B. Georgiev - bozman

• Академик
  • Публикации: 733
  • Респект: 16
    • runi y istoria
    • Ел. поща
Re:Щях ме ли да сме по различни?
« Отговор #1 -: Юни 29, 2011, 02:16:27 »
Сигурно се чудите какво имам в предвид по името на темата "Щях ме ле да сме по различни?" ето какво имам в предвид сега представете си нашата мила родина да бъде в днешно време на 3 морета щях ме ли да сме по различни като нация и щях ме ли да имаме голямото самочувствие както го имат Русия и САЩ в момента?Какво щеше да е по различното според вас? Ако някой може да сложи снимка на картата направена България на 3 море в днешно време.С нетърпение  чакам отговорите, защото аз лично мисля, че наистина може би щях ме да сме друг народ и да тачим нашата родина и да я пази не както е сега пълен хаос.Разбира се не казвам, че сега не я тача и милея за нея все пак си е моята родина и не искам да съм никъде другаде нито сега нито когато и да е било.

---  Колко морета са му под ръка сега на българина, да ти ги светна, че май си скаран с писането и смятането - Черно, Мраморно, Егейско, Средиземно, Адриатическо, Бискайско, Балтийско, Северно + Атлантическият океан. Къде ти е кеф, там можеш да отидеш, ако искаш живей, ако искаш летувай, ако искаш се дави - каквото искаш.  И на 20 морета и на 5 небета, Ганю си е балканско дърво ( с ударение на Ъ), това да го знаеш от боцмана. :D. Като те слушам как мънкаш и хленчиш по Родината си, ако ти купя един билет да обиколиш Европа, може и да се обесиш на първото дърво край пътя на 3-тия ден от мъка. И няма да си първия или първата. :-*
  "Щем докажем необратимо, че ние сме най-старите жители на Европа" Г. С. Раковски

Неактивен Balkan

• Знаещ
  • Публикации: 147
  • Респект: -6
« Отговор #2 -: Юни 29, 2011, 08:16:22 »
   Самочувствието на българите и опазването на България не зависят от моретата. Русия не е малка като България НО и тя е в същото положение. Ето ви цитат от руски форум -
"Понаписали негатива и как всегда без выводов. Выводы то какие? Вывод. Русскому народу русское государство. Долой власть Сионгулага. РФия это Хазария-2, верху иудеи. внизу власть муслимов. в самом низу славянские бесправные рабы. Да здравствует Великая всеславянская Русская революция! долой иудеомуслимский Хазарстан!!!"   
     "bozman"  както и на други места във форума не усеща че с писаниците си сам се рисува НО това си му е призванието и нищо не може да се направи против това.

sasho3

• Гост
« Отговор #3 -: Юни 29, 2011, 16:55:23 »
Balkane бе, защо си срал глупости за маймунки и календари в уикпедията бе. В добра статия за летоброенето от сътворението на света си изпльоскал простотиите си в характерния ти глуповат стил

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%82_%D1%81%D1%8A%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0

Неактивен Balkan

• Знаещ
  • Публикации: 147
  • Респект: -6
« Отговор #4 -: Юли 03, 2011, 09:31:22 »
  Писал съм го вече НО пак ще го напиша - Кой каквото пише с това ще го запомнят.
  Така че ако sasho3 си мисли че с писаниците си ще спечели нобелова награда може да продължава.
  Аз мога да поддържам диалога за да имате повод да се рисувате, за което също съм писал вече но никой не мисли по въпроса.

Неактивен vekil

• Академик
  • Публикации: 926
  • Респект: 29
    • Ел. поща
« Отговор #5 -: Ноември 10, 2011, 00:10:50 »
Във въпроса, се съдържа и отговора, щом не сме на три морета, значи сме тъпанари, ако бяхме на три морета, щяхме да сме тъпанари на три морета.

БГ История не носи отговорност за достоверността на публикуваните материали. Целта на проекта е да популяризира историята като наука и в частност българската история. Ако някой види авторски свой материал, публикуван в сайта без да бъде упоменат източника, моля, нека се свърже с администраторите на сайта.