Автор Тема: Министър Божидар Димитров  (Прочетена 4234 пъти)

Неактивен B. Georgiev - bozman

• Академик
  • Публикации: 733
  • Респект: 16
    • runi y istoria
    • Ел. поща
Re:Министър Божидар Димитров
« Отговор #15 -: Август 23, 2011, 01:27:43 »
Кеворкян  не е червено куче .   Неговото  предаване е сваляно   няколко пъти от екран  по време  на социализма  .

--- Вярно сваляно е, но не поради това че Кеворкян не е Червено куче от червената глутница, а затова, че си позволяваше от време да време да лае не както трябва. След което естествено, той си оправяше начина на лаене.
Поздрави.
  "Щем докажем необратимо, че ние сме най-старите жители на Европа" Г. С. Раковски

Неактивен sim4o

• Академик
  • Публикации: 901
  • Респект: -24
« Отговор #16 -: Август 23, 2011, 07:46:53 »
Освен Червените Кучета има и една друга категория,за която, кой знае защо забравяме- Тъпите Червени Антибългарски Курви, налокани с испанско вино!
Трябва ВИНАГИ, когато от някое мнение, или от някоя тема, ни лъхне на злоупотребяване с испанско вино да знаев- писала го е това Червена Курва!

• Академик
    • runi y istoria
    • Ел. поща
« Отговор #17 -: Август 24, 2011, 01:00:55 »
Изтрито от bozman
« Последна редакция: Август 27, 2011, 13:21:34 от B. Georgiev - bozman »
  "Щем докажем необратимо, че ние сме най-старите жители на Европа" Г. С. Раковски

Неактивен sim4o

• Академик
« Отговор #18 -: Август 24, 2011, 06:45:07 »
1.Червен Червей, или нещо подобно е причинило,явно преди много-много години,е причинило на невръстният тогава, Бориславчо, невероятна болка в определена зона под гърба..   ;) споменът още гнети..  гнети.. .  :D
2."Госпожо, пази си детето, защото аз съм от Агенция за Защита на Дупето"..  
нямало е, такава Агенция навремето, Комунистите не разрешават да има!..  .. и ето го сега Бориславчо.. навсякъде вижда Червени червеи.. Детското въображение навремето, е видяло предметът  причинил му болка ,като един голям Червен Червей.. от тогава, от тогава е този чевреев комплекс!
3."На страха, очите са големи".. уплашеният Бориславчо, навсякъде вижда Червени Червеи,Червени Кучета и техни защитници??! Къде ти, драги читателю-съфорумецо, видя ЗАЩИТНИЦИ на Червени Кучета??!
4.Непомерената употреба на Испанско Вино... има я,има.. явно си личи в темата, пък и в други теми..  ;) и защитата?? на Червени Кучета, и пълзящи навсякъде Червеи.. това, идва, драги съфорумци само и единственно от Испанското Вино..
Доказателства??!
-Ами отворете, ако щете, темата за "древните македонци-първите християни" вижте данните, дадени от двете страни -ЯВНО се вижда, кое мнение, е плод от Употреба на Вино..! Виното, виното..
-Как "историческите данни" идват до бориславчовия мозък, та той-мозъкът да ни развелсели, написвайки тъпоумни пасквили срещу Българщината (освен с оплюването на Студиата на професор доктор А.Чилингиров, сме ощастливени и с подобни мнения, още в няколко теми)... процедурата е описана- 1.лочене на вино,2. петлаене на крака-посока-едното място,3.търсене из панталоните на Червения Бориславчов Червей.. същевременно мандахерцане налево-надесно ,да ама чики-рики там е съвсем ,съвсем тесно,4.лумкане на празната къртуна в стената,5.обогатяване на историческата наука с данни..
-Най-голямото доказателство.. ами разгледайте снимката, драги съфорумци, видяхте ли, превързаното око?!.. Това е другото доказателство (освен появяването на "данните" по история) за ударите на многострадалната бориславчова къртуна, след непомерна употреба на спиртни напитки, в здравите стени..
Слава Богу, знаем как се наричат хората лъжещи по Българска История- Курви!
Съвет-да се понамалят Спиртните Напитки, преди писане по форуми...!
Поздрави
« Последна редакция: Август 24, 2011, 06:54:45 от sim4o »

Неактивен T.Jonchev

• Модератор
  • Академик
  • Публикации: 437
  • Респект: 17
    • Ел. поща
« Отговор #19 -: Август 24, 2011, 10:47:39 »
Много ви моля и двамата да промените тона и стила, за да не бъда принуден да трия тези постове.

Неактивен Vishnevski

• Редовен
  • *
  • Публикации: 19
  • Респект: -4
    • Ел. поща
« Отговор #20 -: Август 25, 2011, 20:56:24 »
  Защо и двамата бе, модераторе? Не четеш ли какво ръси комплексираният юнак sim40? Все на алкохол го избива. Вероятно е абстиненция. Виж сега какво ми пише полуграмотният юнак по друг повод:
sim4o каза:

"Вишански ли си, Тишански ли си не те знам, ама в твоите постове има определена логотея- говориш, говориш.. неясно за какво ...   Ако имаш знания- ще вземеш участие в Дискусията, а няма единственно да лепиш оценки.. Това наричам тъпотия, а то и СИ Е ТЪПОТИЯ - да не се знае, а да се бърбори.. Та оценката си ми е точна.. Дали е от малоценност - ами май да - ВСЕКИ човек, иска да се покаже в очите на околните по-начетен и по-умен.. от другия, може би от малоценност?!.. .. Аз успявам- например се сравнявам с тебе!!!.. Виждат се твоите знания, виждат се моите (ако имаш Знания- ПИШИ по СЪЩЕСТВО!) .. Дали малоценноста ме кара да се задълбавам в това и да показвам на света, как сравнен с тебе, аз ЗНАЯ а ти не знаеш.. Може би.. За сега малоценността успешно си я лекувам правейки разни хора смешни! За емотиконите и опияняването - искам да ти помогна и ще видим някакви хапчета.. Ето какво намерих в Нет-а по твоя проблем ... .."болни от епилепсия деца, при които трептенето на телевизионния или компютърния екран предизвиква повишена възбудимост на мозъчните нервни клетки... " Като гледаш втренчено емотикони, може би се получава подобен ефект?!  Опитай да си сложиш друг монитор и опиянението, може и да понамалее.. А дали да не намалиш и Алкохола?! Пробвай разни варианти и се обади пак - понеже емотиконите са сложени от мене и се чувствям донякъде виновен.. поздрави!"

Сега си сложи ръка на сърцето, модераторе, и прецени кой има ментални проблеми.

Неактивен sim4o

• Академик
« Отговор #21 -: Август 26, 2011, 10:12:18 »
Вишновскииии...
Аре по същество,а?!
КАКВО в по-горният мой коментар, така удобно и учтиво пейснат от тебе НЕ Е ВЯРНО??! (голямата забележка ми е отново- това което даваш, нито е по темата за Червените Кучета,Червеният Червей и Министър Б.Димитров.. ама...  ;) )
А да те видим тебе-юнак български-ЗА КАКВО,аджеба говориш,та аз ти пускам коментар, удобно публикуван от тебе, какви данни коментираш?!

Ами те, ДАННИТЕ и КОМЕНТАРИТЕ трябва, според мене, да имат някаква логическа връзка едни с други.. Направил съм ти забележка (ама не си я разбрал, явно) за писане "Ни в клин, ни в ръкав"
Какво показва фактът,че коментар (в случая е бил твой) и тема, по която се коментира, нямат ни на пръв поглед,ни при последващо внимателно разглеждане някаква причинно-логична връзка помежду си..
Това, по моему, показва симптома "неадекватност" за който приятелски, съм давал линкове от сайтове за психически проблеми.. Симптомът говори, може би, за някакво по-дълбоко личностно психиатрично разстройство.. наистина, наистина да се видят нещата, да се вземат мерки.. Още веднъж-това е чисто приятелски!  ;) Мислил съм, да ти кажа,че е от по-малкия Дявол-пиенето тая неадекватност на коментарите, но.. ти си знаеш, виж, поослушай се, вземи мерки-да не те изтървем като събеседник!

Що се отнася до АНТИБЪЛГАРСКАТА позиция, на определени съфорумци и моята реакция..!

Да споделя, не само с тебе ,но и със съфорумците.. че то така в НАУЧЕН, ИСТОРИЧЕСКИ форум не се разисква..

Спорим с един Другар,(на тебе ти е май Другар??) за Апостол Павел, за една статудиа на проф.доктор Асен Чилингиров, за по-ранните изследвания по темата на Парашкева Шопова и още изследователи-Христо Тамарин, например и още професори ..

Другарят не се съгласява с логиката ни-тръгнал ли е Апостол Павел да разпространява някакво юдо-християнство сред ИЗВЕСТНИТЕ еврейски общини..и накъде би се отправил-към Пловдив, за където се е знаело,че има евреи или в някакви градчета покрай Петрич и покрай Кавала..

Добре- логика- не всеки може да я разбере..
Да,ама не- другарят не приема и данните- плавателна ли е била в миналото Марица, както пише Чилингиров-ами има археология-остатъци от пристан.. ще да е била плавателна..
А какви са данните,за плавателни реки покрай другите градчета?! Ами НИКАКВИ, ама другарят смело пише "приемаме ВСИЧКИ реки за плавателни.."

Името на Пловдив-според летописеца Йордан и според християнски летопис-  тука разглеждахме първо, какво ще да е било точно  то и второ, има ли връзка с определението "македонски".. ами има!

А Йордан е доста авторитетен източник.. да, ама пак се дудне,за същият ли град става дума Пулпудева-Пловдив или за друг.. (то колко ли са на брой Пловдивите на Балканите)  Другият източник се отхвърля с лека ръка..

Е КАК да водя научен спор по темите?!Мислех да продължавам,специално в тази, даже си бях подготвил и материали.. но.. !
И ТУКА има НЕАДЕКВАТНОСТ като твоята- за това сте и дружки, а?!

А да бъде опровергана АНТИБЪЛГАРЩИНАТА го считам за мой дълг! Старая се, да съм максимално НАУЧНО коректен, и да давам обилие от факти.. не е моя вината,че не се разбират и не могат да се интерпретират.. не е моя вината и за липсата на логическа връзка,между моите факти и последвалите коментари!

Що се отнася до използването на епитети и съществутелни (напр.култовите "Курва" или "Червей") не аз започнах подобен стил, не аз въведох съществителните в оборот, тука във форума..
Въведе го,многоуважаемият ми опонент!

Щом той може да ги използва, и да не смята че снижава нивото на постовете си,защо да не ги ползвам и аз..

Още повече, че моето дело е право-борба с АНТИБЪЛГАРЩИНАТА , Ненаучността и празното каканижене  и срещу платените Юди!
« Последна редакция: Август 27, 2011, 07:46:38 от sim4o »

Неактивен sim4o

• Академик
« Отговор #22 -: Август 26, 2011, 10:25:35 »

ТИ, драги ми Вишновски имаш ментални проблеми..Не успя, в коментарите по НЯКОЛКО теми, да дадеш конкретен отговор, с точни данни, имаше, разбира се и оправдание...
Вие ти се свят (получаваш опиянение) от втренчено гледане над 15 минути на емотиконите в моите постове.. за което откровенно, по мъжки споделяш..  :-*

Vishnevsky отговори на sim4o:  "Опиянението, Симчо, идва от емотиконите. В един друг живот те бях предупредил за това....."   ...  e-mail: veskoilkov07 маймунка gmail точка com, публикуван преди: 3 седм., 4 д.  >:( >:(

А аз ти отговарям, загрижено, с желание за помощ отново с КОНКРЕТНИ данни....

sim4o каза:
 ......"За емотиконите и опияняването - искам да ти помогна и ще видим някакви хапчета.. Ето какво намерих в Нет-а по твоя проблем ...   .."болни от епилепсия деца, при които трептенето на телевизионния или компютърния екран предизвиква повишена възбудимост на мозъчните нервни клетки... "
  Като гледаш втренчено емотикони, може би се получава подобен ефект?! Опитай да си сложиш друг монитор и опиянението, може и да понамалее.. А дали да не намалиш и Алкохола?!
 Пробвай разни варианти и се обади пак - понеже емотиконите са сложени от мене и се чувствям донякъде виновен.. поздрави!.... "
публикуван преди: 3 седм., 1 д.

Като пак не изневерявам на стила си- КОНКРЕТНО ме питаш- КОНКРЕТНО отговарям...

Искам, да помогна.. а дано, почнеш и ти, и други, да пишете по същество, давайки интересни данни.. показвайки остроумна логика, на разсъждения... да ударим заедно по Платените Юди (Курви, дето им викат) и Антибългарщината, да престанем с тъпоумните заяжданици, писане от пусто в празно, неадекватността,незнанието... ;)
« Последна редакция: Август 26, 2011, 10:45:17 от sim4o »

Неактивен T.Jonchev

• Модератор
  • Академик
  • Публикации: 437
  • Респект: 17
    • Ел. поща
« Отговор #23 -: Август 26, 2011, 13:14:00 »
  Защо и двамата бе, модераторе? Не четеш ли какво ръси комплексираният юнак sim40? Все на алкохол го избива. Вероятно е абстиненция. 
..............................................................................................

Сърцето тук няма нищо общо. Не е моя работа да обсъждам ментални проблеми и нямам намерение да го правя.
Става дума единствено за възпитан тон и умерен език, което е задължително изискване за общуване във всеки форум, независимо от позицията, която човек заема по дискутирания въпрос.
Познавам sim40 и bozman от достатъчно дълго време, за да зная, че могат да задържат прекалените емоции - стига да искат. Затова им напомних да го направят и смятам, че ще се съобразят. Това е в полза на всеки спор и на всеки форум.

• Академик
    • runi y istoria
    • Ел. поща
« Отговор #24 -: Август 27, 2011, 13:39:36 »
Много ви моля и двамата да промените тона и стила, за да не бъда принуден да трия тези постове.

---  Аз приемам тази забележка и поразчистих форума от моите писания обект на забележката. Благодаря Легат.

БГ История не носи отговорност за достоверността на публикуваните материали. Целта на проекта е да популяризира историята като наука и в частност българската история. Ако някой види авторски свой материал, публикуван в сайта без да бъде упоменат източника, моля, нека се свърже с администраторите на сайта.