Аве тъпак теб не виждаш ли че никой не те чете бе.. Кво научно си тръгнал да ми говориш. Като трябваше да говориш научно ти ръсеше 1 гора простотии. После зе да обиждаш Боцмана, Сур и мене. Да го духаш ве олигофрен.
Тука бих направил забележка, единственно досежно Българската Граматика.. напр. в израза
"Тиквеник прос" липсват определени букви, необходими съгласно Ортографията..
а критиката към моето писане ..
Публикувана от: sasho3 Септември 29, 2011, 01:41:04
Публикувана от: sasho3 Виж там вместо да сипеш яд и омраза във форума я приемам. като опит за извенение ще спомена, че съм пиян и дрогиран!
---------------------------
Що се отнася до голямото значение на Генетиката, и в частност, научните експедиции в Средна Азия и Памир....
...да, сигурно имат огромно значение.. ...но съм тъпак и не мога да го схвана- "тиквеник прос" дето е речено.. ..добре е някой да вземе та да напише теория, основаваща се баш на тези научни дирения, и не влизаща в противоречии с другите Исторически изследвания!!
Генетиката и "Тангра" да ги оставим, македоидният ген, и спадащият в случая, за около 100 години поллуразпад Прабългарски Ген, не са лъжица за моята уста..
......да видим други, по-разбираеми за мене методики и изследвания..
Цитирам Спарток и Галина.. :
Следва „най-задълбоченото” антропологично „проучване”:
„- Многократно хората от експедицията бяха спирани и им бяха задавани въпроси на местните езици, което означава, че нас ни бъркат непрекъснато с местните хора...”
[/b]Експедицията, така горещо защитавана от нейни непоколебими фенове, като Сашо-3 и Сур например,си е явно интердисциплинарна- прибягва и до методи от други науки.. .. например Лингвистични сравнения!
„В третия филм става дума за един конник, изсечен в скала, който се нарича Раг е модар, което пък води до думичката - Мадар, обяснява още доц.Илиев.”
И как интересно „Раг е модар” ВОДИ ДО ДУМИЧКАТА Мадар?!?!?!?! Може ли този „велик” пантомим да ни я изведе тая „думичка”?! Като наистина търсенията в Памир, така пълно отразени по БНТ ,породиха полемика и коментари из Нет-пространството, сред любителите по История,.. освен доста негативните коментари и становища (аз съм бая по-мек, нали забелязвате)... имаше и възторжени почитатели, приели генетичните изследвания, като същинско научно откровение.. И при тях.. при феновете на Генетичното търсене в Памир имаше остри слова!
Обогатени бяхме, и с допълнителни търсения в тази насока.. Понеже не съм специалист-няма да коментирам, само ще цитирам част от тях..
Цитат на: sasho3 в Декември 20, 2010, 05:02:22
.. липсата на прабългарски ген също си има своето естествено обяснение. Както несъмнено съвсем скоро НАУКАТА ще открие прабългарският ген е регретен.... С период на полуразпад около 100 години. Използвайки зависимостта:
ППРАБЪЛГ. %=(2(ГНАЧАЛНА -ГКРАЙНА)/R )-1 .100 % където R е периодът на полуразпад на гена ( в случая 100 години), се вижда че, гена спада ...