Моята следа и в този форум дори, е велико достояние и благодат,която ще се помни от благодарните поколения! На фона вашето най-долно и низшо присъствие подплатено с купища глупости и криви,дори извратени представи и за историята и за живота, които ги правите публично достояние.Това разбира се е вредно и недостойно и само по тази причина се намесих.
Воображенията ви са болни като фантазиите и лъжите ви,особено тия ,че нещо сте доказали против истинската история ,която представих тук(малки фрагменти от нея) или това ,че нещо сте ми направили?! Освен това, че на фона на вашата ретроградност и лъжлива ,куха агресия(старание да прехвърлите вашите недостатъци или дори произход върху мене ?!) се открои и възсия мойто благородно българско величие!За никакви смисленни аргументи не може да става въпрос ,нито за нормална дискусия! Нищо не можете да оборите и затова безсилната ви агресия на извиващия се настъпан червей или змийче, прерастна в лични нападки и измислици,клевети и лъжи.Нещо присъщо на вашата долна природа по рождение!
Достатъчни са брътвежите за флота или ж.п. линията за да може всеки непредубеден човек,запознат с това което съм писал да ви скрои шапката по мярката ви..А психопата Боцман,както го наричат в интернет пространството, си скъса да ме турчи и обрязва ,после ме обяви и за копанарин и циганин..По подобен начин оперира и с историята на българите ,но постиженията от подобни напъни май не са големи.
Без да определям произхода на тюркоговорящите от съседната махала знам със сигурност,че те по нищо не се отличават от славяноговорящите капанци от другите махали.А в езика им индоарийските думи не са по-малко от тези в съвременния немски,руски или български език.
Така ,че предпочитам да вярвам на реалностите а не на празни приказки и "научни" докази. Освен това българите имаме своя писана история и не необходимо другите да ни учат какви сме и какви не сме,какво сме правили или не сме правили.
Дискусия се прави с нормални хора а не с дървени човечета , и то силно коплексирани,чак до извратеност и болестно състояние...Освен това презирам лъжците а глупаците не уважавам.
Може е да е от ниската ви култура,едно е да си простак,друго да си благороден българин като мене..Трудно се получава общуването,дори да е виртуално..Съжалявам.