Анкета

Какво за вас е 9-ти септември 1944 година?

Победата на революцията
0 (0%)
Преврат на левите
1 (25%)
Черен ден за България
3 (75%)
Не ме интересува
0 (0%)

Общ брой гласове: 4

Гласуването приключено: Септември 16, 2005, 09:56:43

Автор Тема: 9-ти септември - другата гледна точка  (Прочетена 19609 пъти)

Неактивен КГ

• Участник
  • Публикации: 33
  • Респект: 0
    • Ел. поща
Re: 9-ти септември - другата гледна точка
« Отговор #15 -: Декември 02, 2007, 15:46:25 »
Никакво въстание не е. Преврат на Военния съюз и Кимон Георгиев, оглавен бързо от КП с решаващата помощ и военната гаранция на Съветската армия, довел до строй, диктуван на България отвън.

Неактивен КГ

• Участник
  • Публикации: 33
  • Респект: 0
    • Ел. поща
« Отговор #16 -: Декември 02, 2007, 15:47:24 »
И то строй, твърде много и в много сфери навредил на Бъгария, в повечето случаи фатално...

Неактивен kolevski

• Професор
  • Публикации: 62
  • Респект: 7
« Отговор #17 -: Януари 05, 2008, 01:06:06 »
Вие много ли сте доволни от този строй. Съмнявам се.Ако трябва да се каже другата гледна точка колко ли дни трябва да пиша.Само ще кажа че е ЗЛО !И който съвсем не ми вярва нека все пак отиде в нациоанално историческия музей.    Какви само "грозни"продукти сме произвеждали преди девети.....
Бъди истински достоен БЪЛГАРИН!!

Неактивен vekil

• Академик
  • Публикации: 926
  • Респект: 29
    • Ел. поща
« Отговор #18 -: Април 17, 2008, 20:31:10 »
Дядо ми имал куче кръстено Хитлер, което му донесло големи проблеми.Преди 9-ти обяснявал че го е кръстил така щото е най доброто ловно куче в околията.След 9-ти казал че го е кръстил за да псува легално Хитлер, отървал се ама без мебелния цех и земите..А брат му бил кмет в едно село и след 9-ти слизат партизаните и канят всички селяни да се оплачат от кмета.Дошъл само един циганин и се оплакал че като му донесъл за шумкарите (видял ги в гората някъде) кмета го набил и го изгонил.Мисля си колкото по малко занимават българите с политика, и  ги оставят да си гледат работата толкова по добре.

БГ История не носи отговорност за достоверността на публикуваните материали. Целта на проекта е да популяризира историята като наука и в частност българската история. Ако някой види авторски свой материал, публикуван в сайта без да бъде упоменат източника, моля, нека се свърже с администраторите на сайта.