Твоите йезуитски номера и дървени философии няма да минат, нито при мене нито никъде повече.
--- Че ти ако мислиш, че твоите писания струват и 3 стотинки от старите – много се лъжеш. Твоите писания са без-ценни Атил Баба.
Това се отнася за всичките примати с мераци за ментори и манипулатори!
--- Айде не налитай на братчедите си сега. Какво са ти направили маймуняците. Ходи при Тюменката - специалистки са си там.
По-голяма философия от народната мъдрост няма.Хората са казали:"На лъжата краката са къси!"
--- Брей, и една поговорка знаеш. Кой ти я, продиктува, бе Баба Атил ?
Ти основно с това се занимаваш в този форум.
--- Тцъ, на приматите от твоя сорт може така и да изглежда, ама тук давам СРАВНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, от това което Е, за това което се счита че е, но не е. Не се мъчи да го вдянеш – млад си още за такива словосъчетания.
Дали е нарочно или без да искаш не знам,но ако не е нарочно, вземи се пообразовай малко,прочети и някоя българска книга ,за да научиш нещо за историята ни.
--- Абе смотаняк, аз съм платил 1500 евро да ми домъкнат библиотеката от българско в Мадрид. 37 кашона с книги - всеки по 30 кг.. Ти толкова опаковъчни хартийки за семки не си виждал.
Не публицистика или художественна литература.Като начало ти препоръчвам-"Кратка история на българския народ", изд."Ровита",Велико Търново,2004год.
--- Ти си най-тъпия мингянин който се явява в публичното постранство. Българската история е индикирана от 1600 до 2300 г. преди това бе, неграмотник истамбулски..
Купил съм я за дъщеря си и я приемам като добро помагало по история,за зрелостници и кандидат-студенти.
--- Да ти е жива и здрава дъщерята. Сигурно ще й стигне да чете до пенсия, ако е като тебе.
По нататък може да минеш към нещо по-сериозно,например-"Формиране на старобългарската култура" от Станчо Ваклинов.Обаче май последното издание е от 1977год.А не би трябвало...
--- Ей, ти осми клас имаш ли завършен ? Ще ме изумиш бе ?! Я си покажи удостоверението тук.
И няма нужда да занимаваш българите толкова много с латинците и техните извори,но по-добре организирайте една делегация за Ватикана.
--- Те мангасари като теб ги организират тези работи. Отиват да ударят по една свирка на Папата, след това до Москва, свирка на московския Патриарх, след това се връщат у Исталбул – свирка на Вселенския и след това се връщат в БАН и другите подобни папагалски заведения, да ги перкат до следващата "свиркова" година.
Да питате папата къде са въпросите на нашия Борис-Михаил?
--- Въпросите от Гази Баба искаш да кажеш ? Включи се в следващата екпедиция на БАН за Рим. И след „процедурата” си го питай сам. Аз ще отскоча само до някой женски манастир в околностите на Мадрид, да не ти чупя хатъра.
Защо ги има само отговорите и то далеч не на всички въпроси?
--- Че ти не си виждал въпросите, а пък вече знаеш, че отговорите не били „комплект” ?! Ай, джанъм, да не си пророк уйе ?
Историята е занимание за умни хора,които могат да мислят а не само да цитират чужди писания и да повтарят чужди мисли.
--- Че кой преписа от букварчето за отговорите на папа Николай – Атил Баба.
Затова аз с тебе повече няма да се занимавам.
--- Проблема си е твой. Лично аз, ще ти бия шутове в задника, където и да ми се мернеш с маймунски писания в българоговорящи форуми. Знам ти и стила на писане така че и да си смениш ника, няма да ти помогне.(Първо те мислех за Курултаеца, ама не си. Онзи ненормалник беше по-интелигентен.) За мен е удоволствие да сега папагалски глави. Колкото по-сека – по-млад ставам. .